Decubitus risicoanalyse

prevents decubitus, measures and assists

Smart Mattress Company

Binnen de Smart Mattress Company B.V.  komen verschillende expertisegebieden samen. Wij werken samen met partners, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de beste zorg voor mensen die het risico hebben decubitus te ontwikkelen of hiervan moeten genezen. Vanuit de visie dat dit mogelijk is binnen een zorgmarkt die aan veel veranderingen onderhevig is, is Smart Mattress Company B.V. ontstaan. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is aan de groeiende zorgvraag te voldoen, zelfs nu budgetten krimpen.
Smart Mattress Company heeft het innovatieve AD-matras ontwikkeld. Met dit ‘slimme’ matras bewijzen wij dat u als patiënt, organisatie of verzorgende de balans kunt vinden tussen de beste zorg en optimale kostenbeheersing.

 

Waarin onderscheidt Smart Mattress Company B.V. zich?

 

Missie

Decubitus de wereld uit, te beginnen in Nederland.
Bij Smart Mattress Company zijn we er van overtuigd dat het aantal decubitus gevallen verder teruggedrongen kan worden.
Wij onderscheiden ons door verder te gaan dan het leveren van een product alleen. Door het gebruik van de juiste materialen, innovatieve oplossingen en objectieve monitoring van het behandelplan mogelijk te maken en door ondersteuning te bieden aan verzorgende van de cliënt. Door middel van innovatie creëren wij een meerwaarde voor onze afnemers en de cliënten van onze afnemers. De missie van Smart Mattress Company BV wordt bereikt door instellingen te voorzien van het AD matras van Smart Mattress. Comfort en kwaliteit van leven van de cliënten wordt verbeterd en de productiviteit c.q. arbeidsbesparing in de zorg wordt geoptimaliseerd.

Partnership

Wij gaan graag een partnership aan met  onze afnemers. Door samenwerking met zorginstellingen, zoals verzorginstellingen, verpleeginstellingen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties, kunnen we onze producten continu innoveren.